Risicomanagement

Naast het geven van een totaaladvies omtrent het verzekeringspakket bieden wij de mogelijkheid tot het uitvoeren van Risicoscan. Bij T&W Advies is GRMC® gecertificeerd en staat ingeschreven in het Risicomanagement Register. Wij kijken op basis van de GRMC®-methode naar de risico's binnen een onderneming.

Wij bieden naast uitgebreid verzekeringsadvies ook de mogelijkheid om een Risicoscan uit te voeren. Als gecertificeerd GRMC®-adviseur en geregistreerd in het Risicomanagement Register, analyseren wij de risico's binnen uw onderneming aan de hand van de GRMC®-methode.

Tijdens het Risicoscan proces brengen we samen met u de risico's in kaart en onderzoeken we hoe deze zijn ontstaan. Vervolgens gaan we in gesprek om te bepalen hoe deze risico's voorkomen of beperkt kunnen worden. Dit kan variëren van het nemen van gebruikelijke preventiemaatregelen tot het herstructureren van bedrijfsvoering en processen.

Natuurlijk kunnen niet alle risico's volledig worden voorkomen of beperkt. In dergelijke gevallen zullen we samen bespreken of het wenselijk is om dit risico te verzekeren of dat het wellicht beter is om dit risico zelf te dragen.

Een Risicoscan is een waardevol instrument en dient als een periodieke evaluatie van de huidige en zichtbare risico's. Het is belangrijk om dit regelmatig uit te voeren, zodat het geïntegreerd kan worden in uw bedrijfsvoering. Op die manier hebben we samen met u een goed beeld van de actuele risico's, met als ultiem doel het beheersbaar en inzichtelijk houden van de risico's binnen uw onderneming.

Stel ons gerust uw vraag