cyberrisico, slotjes, corona, cybercriminelen, thuis werken

Cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van criminaliteit en vormt een grote bedreiging voor het bedrijfsleven. T&W Advies biedt hiertoe gepaste verzekeringsoplossingen. 

Vraag offerte aan!Lees meer over cybercriminaliteit

Cyberverzekering

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, cyberrisico’s zijn nooit uit te sluiten. De impact van een cyberincident kan groot zijn. Daarom is het verstandig om een cyberverzekering af te sluiten.

Onder cyberrisico’s vallen alle ICT-risico’s die tot schade kunnen leiden. Als gevolg van menselijke fouten, maar ook door toedoen van cybercriminelen. Denk bijvoorbeeld aan phishing, DDoS-aanvallen, ransomware en virussen.

Hoge schadebedragen
De gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Zowel voor het getroffen bedrijf als voor de klanten ervan. Daardoor zijn de schadebedragen van cyberincidenten vaak hoog. Soms zo hoog dat het getroffen bedrijf failliet gaat.

Hulp van experts
Een cyberverzekering biedt dekking tegen zulke incidenten. Niet alleen door de schade en eventuele vervolgschade te vergoeden, maar ook door hulp van IT-experts en juristen te bieden.

Voordelen van de cyberverzekering
Een cyberverzekering biedt onder andere dekking voor:

  • Reconstructiekosten
  • Bedrijfsschade
  • Aansprakelijkheid voor inbreuk op gegevensbescherming
  • Verweer- en verhaalkosten
  • Technische en juridische ondersteuning

Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van hacken en cybercrime

Bereken uw premieLees meer over T&W Dataverzekering.nl

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag